Çok Profilli Hastanesi’ne ziyaret

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr.Turgut Çalışkan ve KHB Genel Sekreteri Op.Dr.İlhan Açıkgöz’ün başkanlığında birlik bünyesinde görev yapan uzman hekimlerden oluşan 12 kişilik bir ekip ile Bu

GÜNDEM 28.03.2013 20:41:00 0
Çok Profilli Hastanesi’ne ziyaret
 BİREBİR GÖRÜŞTÜLER
Ziyarette, hastane başhekimi Dr.Todor Çerkezov tarafından Bulgaristan’ın sağlık sisteminin yapısı, hastanenin idari yapısı ve hastanenin istatistiksel verileri ile ilgili ayrıntılı bilgiler verildi. Daha sonra hekimler ile Bulgar meslektaşları birebir görüşmeler gerçekleştirdi ve çeşitli hasta servisleri ziyaret edilerek karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. Hastanede gerçekleştirilen görüşmelerin ardından heyet Kırcaali İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Jeni Staykova ve müdürlük çalışanlarını ziyaret etti ve farklı konularda görüş alış verişinde bulunuldu.
 
İŞBİRLİĞİ YAPILACAK
Yapılan görüşmelerin sonunda kurumlarımız arasında komşuluk bağlarının güçlendirilmesine; İl Müdürlüğü, KHB Genel Sekreterliği, Kırcaali Çok Profilli Hastanesi Başhekimliği ve Kırcaali İl Sağlık Müdürlüğü’nün çalışma ve sosyal alanda farklı konularda işbirliği yapmasına karar verildi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ