Volaybol Turnuvasında şampiyon Paşaköy Uygar Grup

İpsala Kaymakamlığı ile İpsalaspor kulübünün ortaklaşa düzenlediği Voleybol ve masa tenisi turnuvası bu akşam coşkulu final karşılaşmaları ile sona erdi.

SPOR 28.03.2013 20:19:00 0
Volaybol Turnuvasında şampiyon Paşaköy Uygar Grup
 Voleybol Final karşılaşması saat 19.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Paşaköy Uygar Grup ile Teras Eğitim Gücü takımları şampiyonluk için karşı karşıya geldiler. Şampiyonluk ipini göğüslemek için mücadele eden iki takım; temposu yüksek bir oyun sergiledi. Heyecanın doruğa ulaştığı maçta Paşaköy Uygar Grup spor rakibi Teras Eğitim Gücüspor’u 3-0 yenerek şampiyonluğa adını yazdıran isim oldu.Maçı 3-0 alan Paşaköy Uygar Grup takımı sevincini kendilerini yalnız bırakmayan Paşaköy’lü taraftarlarla kucaklaşarak yaşadılar.Paşaköy Uygar Grup şampiyonluk kupasını Garnizon Komutanı P.Yarbay Rauf Öztürk’ün elinden aldı. Turnuvanın ikincisi olan Teras Eğitim Gücünün kupası ise İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Hayati Arda tarafından verildi.
 
SARICAALİ SPOR 3.OLDU
Turnuvanın 3.maçı ise Belediye sporun sahaya çıkmaması üzerine hükmen yenik sayıldı ve Sarıcaali turnuvanın üçüncüsü oldu.Sarıacaali kupası ise Emniyet Müdürlüğü Komiseri İsmet Pınar tarafından verildi.Kapalıspor salonunun yoğun seyirci trafiğine sahne olduğu turnuvaları Garnizon Komutanı P.Yarbay Rauf Öztürk, İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Hayati Arda, Milli Eğitim Müdür Vekili Salih Mehmet Engin, Emniyet Müdürlüğü Komiseri İsmet Pınar, İpsalaspor kulübü başkanı Deniz Akalın ve yöneticiler izledi.
İlçe Gençlik Hizmetleri ve İlçe spor Müdür Vekili Halil Kaya, bir turnuvayı daha başarı ile geride bıraktıklarını, İpsala’da spora turnuvalar nedeniyle ilginin her geçen gün arttığına dikkat çekti.