Edirnespor Lüleburgazspor’u rahat geçti

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Lüleburgazspor, deplasmanda karşılaştığı Edirne Gençlikspor’a 3-0 mağlup oldu.

SPOR 27.03.2013 21:03:00 0
Edirnespor Lüleburgazspor’u rahat geçti
 Dün saat 13:30’da Edirne 25 Kasım Stadyum’unda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Edirnespor Gençlik Kulübü İlke, Emrah, Hasan, Ramazan, Aytaç, İlkay, Alper, Andrew, Melih, Turgut, Mehmet kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Lüleburgazspor ise karşılaşmaya Serkan , Serkan, Bayram, Koray, Emrah, Zafer, Derkan, Murat, Ceyhun, Öner, Uğur kadrosu ile çıktı.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Karşılaşmaya ev sahibi takım Edirne Gençlikspor etkili başlayan taraf oldu ve etkili gol pozisyonları yakaladı. Maçın 10.dakikasında aradığı golü bulmayı başaran ev sahibi takım maçta 1-0 öne geçti.Eşitlik golünü arayan Lüleburgazspor, savunmada da açıklar vermeye başladı. 20.dakikada Lüleburgazspor’lu futbolcu Bayram’ın ceza sahası içinde müdahalesi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi ve Bayram’ı kırmızı kartla oyundan attı. Kazanılan penaltı atışıyla Mehmet Narin ile ikinci golü bulan Edirne Gençlikspor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.
 
3-0 GALİP KAPATTI
İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı. Duran toplarla etkili olan Lüleburgazspor’un gol girişimleri sonuçsuz kaldı. İkinci yarıda Edirne Gençlikspor, 10 kişi kalan rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi ve üçüncü golü bulup durumu 3-0’a getirdi.Maçta gerginlik yükselirken Edirne Gençlikspor’lu taraftarlar Lüleburgazspor taraftarına taşlı saldırıda bulundu.Polis ekiplerinin müdahale etmesi sonucu maçın 80.dakikasında Lüleburgazspor’lu taraftarlar stadyumdan çıkartılmak zorunda kaldı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmazken Lüleburgazspor maçtan puansız ayrıldı.