Engeller kalktı

Sultanköy Belediyesi, özürlülerin ve bir kısım yaşlı insanların şehirsel ve mimari çevrelerde rahat edebilmelerine ve hayata daha kolay katılabilmelerine yardımcı olmak amacıyla engelli rampa düzenlemesi Ã?

GÜNDEM 26.03.2013 20:16:00 0
Engeller kalktı
 Halka açık olan lokantalar, oteller, doktor muayenehaneleri, eczaneler, perakende satış mağazaları, parklar, okullar, eğitim ve öğretim kurumları, sağlık ocakları gibi yerlerle bütün devlet daireleri özürlü insanların girişlerine uygun olarak düzenlenmesi gerektiği konusunda Sultanköy Belediyesi belde içerisinde bulunan özel restaurant ve işletmelere engelli vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak adına engelli rampası ve gerekli engelli asansörü yapılması için gerekli yazışmalarda bulundu.
Bu yazışmalar sırasında Beldede bulunan Sultanköy ilköğretim okulunun, Sağlık Ocağının engelli rampalarının olduğu tespit edildi. Sultanköy Belediyesi engelli vatandaşlara engelsiz ortamlar oluşturmak adına belediyenin girişine engelli rampası, sahil dolgu alanına ulaşımda engelli vatandaşların da ulaşımını kolaylaştırmak adına engelli rampası yaptı.
 
Haber / Cihangir ARIK