Çarşı Hamalları Derneği’nden belediyeye ziyaret

Keşan Çarşı Hamalları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geçen Pazar günü gerçekleştirilen kongresinde güven tazeleyen Recai Pektaş, önceki gün Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 26.03.2013 20:16:00 0
Çarşı Hamalları Derneği’nden belediyeye ziyaret
 HEDEFLERİNİ ANLATTI
Saat 11.00 sıralarında Keşan Belediyesi’ne gelen Pektaş, burada Keşan Belediye Başkan Vekili İlhan Boz’la görüştü ve gelecek hedeflerini anlattı. 3. kez derneğin başkanlığına seçildiğini anlatan Recai Pektaş, dernek yönetiminin bundan sonraki hedefinin ilçedeki devlet kuruluşlarının hamaliye işlerini almak olduğunu söyledi. Keşan’da 2 hamal derneği bulunduğunu ancak en aktif olan derneğin kendi dernekleri olduğunu ifade eden Recai Pektaş, “2 derneğin birleşmesi konusu hep sözde kaldı. Birleşme görüşmeleri için derneğimize geleceklerdi ancak gelmediler. Bizim dernek olarak ne yer sıkıntımız var ne de başka bir sıkıntımız var” dedi.
 
KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTURUYOR
Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Keşan Belediye Başkan Vekili İlhan Boz da, Tekel Meydanı’nda bulunan Anıt çevresinde hamalların iş umudu ile beklemesinin kötü bir görüntü oluşturduğuna vurgu yaptı “Herkesin iş için çaba sarf etmesini çok doğal karşılıyoruz. Ancak hamal arkadaşlarımızın durdukları yerin konumunu göz önüne alarak bir kez daha düşünmelerini istiyoruz. Artık herkesin cebinde cep telefonları var. Hamal arkadaşlarımız derneklere üye olup buralara cep numaralarını bırakarak iş bulabilirler. Hamal arkadaşlarımız hem kendilerini, hem Keşan’ı hem de çevreyi düşünerek hareket etmeliler. Derneğin seçimle iş başına gelmiş yöneticilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Derneğimizle, çalışmaları konusunda istişarelerde ve yardımlaşmalarda bulunuyoruz” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER