“Onlar olmasaydı biz var olamazdık”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı 14-18 Mart tarihleri arasında düzenlenen 57.Alay yürüyüşüne katılan Elmas Tarcan ve Caner Başoğlu için makam odasında plaket töreni düzenledi.

GÜNDEM 25.03.2013 22:21:00 0
“Onlar olmasaydı biz var olamazdık”
 “GÖREVLERİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİ’’
Önceki gün saat 17.00’da gerçekleşen törende konuşan İrfan Mandalı, “57.Alay yürüyüşüne katılan arkadaşlarımız Tekirdağ’dan Çanakkale’ye kadar yürüyerek görevlerini layıkıyla yerine getirmişlerdir. Her iki arkadaşımızın da görevlerini şahsım olarak başarıyla tamamladıklarını düşünüyorum” dedi.
 
“57.ALAY YOK OLMASA BİZLER VAR OLAMAZDIK’’
Başkan Mandalı, Elmas Tarcan ile Caner Başoğlu’na teşekkür ederek “Tekirdağ’dan Çanakkale’ye kadar bizleri en iyi şekilde temsil ettiniz. 57.Alay Tarihi yansıtmakta en önemli olaylardan birisidir. İlk çıkarmada olan bir alayımızdı. Allah onlara rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Onlar o gün yok olmasalardı bizler bugün var olamazdık.” diye konuştu.
 
PLAKETLERİNİ TAKDİM ETTİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuşmasını tamamlamasının ardından 57.Alay yürüyüşüne katılan Elmas Tarcan, Caner Başoğlu ve yürüyüşe katılmalarında emek sahibi olan Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu’na plaket takdim etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ