Dayanışma gecesinde bir araya geldiler

Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu İdaresi ve Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenlendi. Business otelde organize edilen gece, renkli görüntülere sahne oldu. Siyasi

GÜNDEM 24.03.2013 18:30:00 0
Dayanışma gecesinde bir araya geldiler
 Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu idaresi ve Okul Aile Birliği Başkanlığının ortak organizesiyle gece düzenlendi. Business Otel’de düzenlenen Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, CHP İl Genel Meclis Üyesi Sami İkizler, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Doğuş, Salih Bezgin, Ahmet Doğaç, Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in eşi Nuran Ertem, Halkbank Kapaklı Şubesi Eski Müdürü Sibel Ceren, Yıldızkent Ortaokulu Müdürü Önder Ayaz, Okul Aile Birliği Başkanı Tamer Aşık, Yıldızkent eski Okul Aile Birliği Başkanı Şafak Çelikel, CHP Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Avcu, Özel Meslek Akademi Merkezi Eski Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Köroğlu, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
DAHA KALİTELİ ÖĞRETİM
Gecede konuşan Okul Müdürü Önder Ayaz katkıları ve özverili çalışmaları nedeniyle Okul aile Birliği Başkanı Tamer Aşık’a teşekkür etti. Ayaz “Okul Aile Birliği Başkanımızla geceyi organize ederek okulumuzun daha kaliteli eğitim ve öğretim vermesi yönünde bir çaba içerisinde bulunduk. Gecenin gerçekleşmesinde siyasilerimiz, velilerimiz ve iş adamlarımızın desteklerini gördük. Birbirinden değerli birçok insanımızın buraya katılması bizleri mutlu etti. Okulumuzun günün şartlarında eğitim ve öğretim verebilmesi adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Okulumuz Kapaklı’nın en güzel okullarından biri. Her yönü ile çok daha iyi olması yönünde çalışıyoruz. Sizlerin katkılarıyla bunu başarabileceğimizi söylemek isterim” dedi.
 
BAŞBAKANIN ESERİ
Yıldızkent Yardımlaşma ve Dayanışma gecesinde 4 dönem Okul Aile Birliği Başkanlığı yapmış olan Şafak Çelikel ve katkıları dolayısıyla Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya plaket verildi. Kendisine plaket veren Okul Müdürü Önder Ayaz’a teşekkür eden Mandalı “2005 yılında 1200 konutun temelini atarken Başbakan Tayyıp Erdoğan’dan okul talebimizi iletmiştik. Öteden beri eğitim ve öğretime dair hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başbakan Kapaklı’ya Yıldızkent Ortaokulunu kazandırmıştır” dedi. Gecenin ilerleyen saatlerinde çekiliş yapıldı. Gecede sanatçı Ayhan Şahin birbirinden güzel parçaları seslendirerek geceye renk kattı.  Veli, öğretmen ve diğer katılımcıların müzik eşliğinde eğlenmesi saat 24.00 kadar devam etti.
 
Haber / Asim YAVUZ