Kırklareli Motosiklet kulübü kuruldu

2007 yılında kurulduktan sonra yurdun dört bir yanına yayılma başarısı gösterebilmiş Türkiye 'nin yegane motosiklet üzerine sosyal sivil toplum örgütü Kırklareli’nde kuruldu. Kayıtlı üyeleri on

GÜNDEM 24.03.2013 18:24:00 0
Kırklareli Motosiklet kulübü kuruldu
 Türk Chopper MK Kırklareli Başkanı   Emre Aydınlı yaptığı açıklamada ''Kulübümüz chopper ,cruise ve custom (CCC)motosiklet sürücülerinin ,en doğru bilgiye ulaşmaları,her türlü hava yol şartlarında güvenli ve toplu sürüş etkinliklerini yapabilmeleri için toplandıkları yerdir. Burada motor hacmi(cc) ve motosiklet marka kısıtlaması yoktur. Türk Chopper MK Kırklareli kurulum süreci 2012 nisan ayında iki kişi ile başlamış ve 16 mart 2013 tarihinde kardeşlik yemini ederek 9 kurucu üye ,2 prospect (çırak)arkadaşımızla birlikte şu an 11 kişi ile kurulumu tamamlamıştır” dedi.
 
“ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ”
Kulüp koçu Hakan Altunhan da “Aramızda yer    almanız için A2 motosiklet ehliyeti ve chopper,cruiser custom (CCC)motosiklete sahip olmanız gerekmektedir. Motosiklet sevdalısı arkadaşları aramızda görmek isteriz” dedi. Kulüp Koordinatörü Erdoğan Uğurlu yaptığı açıklamada “Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet değerlerimizden ödün vermeden sosyal bir motosiklet kulübü olacağız. Kırklareli ve çevre ilçelerden kendisini aramızda görmek isteyen chopper motosiklet tutkunu arkadaşlarımız (motosiklet olsun olmasın herkes) her haftanın Salı günü saat 20.30’da Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda olabilirler’ dedi.Yemin ederek yelek giyen Türk Chopper MK Kırklareli üyeleri, Emre Aydınlı, Erdoğan Uğurlu, Ali Uzun, Hakan Altunhan, Onur Sever, Fuat Uzun, İbrahim Göl, Emrah Güneş, Berkay Uzun, Ömür Uludere ve Ayhan Işık “Tek felsefemiz birlikteliğimiz gücümüzdür" dedi.