Belediye 2 kişinin yüzünü güldürdü

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Karacaibrahim Mahallesi Şahin Sokak’ta yaşayan Gökçe ailesine ziyaret gerçekleştirip, sohbet etti. Başkan Çağlayan’ı ansızın karşısın

SİYASET 22.03.2013 22:43:00 0
Belediye 2 kişinin yüzünü güldürdü
 “BENİM İÇİN ÇOK ANLAMLI”
Gökçe ailesi ile sohbet eden Başkan Çağlayan, sosyal faaliyetlerin yanında vatandaşların sıkıntılarını ve dertlerini dinlemeye çalıştıklarını belirtti. Gerçekleşen sohbetin ardından ise Belediye Zabıta Müdürlüğü personeli akülü tekerlekli sandalyenin kullanımı hakkında bilgiler verdi.  Akülü tekerlekli sandalyeyi teslim alan Tekmil Gökçe, Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’a teşekkür ederek, artık tek başına çok daha rahat hareket edebileceğini verilen akülü tekerlekli sandalyenin kendisi için oldukça anlamlı oluğunu ifade etti.
 
“ ÇAY BAHÇESİNE GİDİP OTURABİLECEĞİM”
Zabıta Müdürü Mehmet Tarlacı ve Zabıta Müdürlüğü personeli gün içinde Yayla Mahallesi Salhane Sokak’ta yaşayan Ayşe Doyranlıoğlu’nu ziyaret ederek, tekerlekli sandalyesini teslim etti. 86 yaşında olan Doyranlıoğlu, yaşının ilerlemesinden dolayı ayaklarının vücudunu taşıyamayacak duruma geldiğini ama Belediye Başkanlığı tarafından getirilen tekerlekli sandalye ile artık eşi ile birlikte çay bahçesine gidip, oturabileceğini söyledi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN