Misafirliğe gittiği evde intihar etti

Kapaklı’da 24 yaşındaki Kadir Güneş, misafir olarak kaldığı evde çatıda iple kendisini asarak hayatına son verdi. Güneş’in misafir olarak geldiği arkadaşı Semih Karademir, durumu öğrenince sini

YAŞAM SAĞLIK 21.03.2013 22:32:00 0
Misafirliğe gittiği evde intihar etti
 Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden arkadaşına önceki gün misafirliğe giden ve geceyi burada geçiren Kadir Güneş isimli kişi, dün sabah erken saatlerde kendini asarak yaşamına son verdi.
 
KIZ ARKADAŞI İLE TARTIŞTI
Önceki gün Bahçelievler Mahallesi Aytuğ Sokak Numara 10’da ikamet eden arkadaşı Semih Karademir’e misafirliğe geldiği öğrenilen Kadir Güneş, iddiaya göre gece kız arkadaşıyla telefonda tartıştı. Günş dün sabah erken saatlerde bahse konu 3 katlı binanın çatı katında kendini asarak intihar etti. Sabah çatıya çıkan bina sakinlerinden Erhan Şan, Güneş’in cansız bedeni ile karşılaştı. 
 
HEMEN POLİSİ ARADIM
Sabah evin çatısına çıktığında Kadir Güneş’in cansız bedeni ile karşılaştığını söyleyen Erhan Şan olayı şöyle anlattı: “Semih Karademir binamıza taşınalı yaklaşık 6 ay olmuştu. Çatı katında tanımadığım bir kişinin kendini astığını görünce ilk olarak onun dairesine gittim. Kapının açık olduğunu görünce kendisini uyandırıp, yanında bir misafiri olup olmadığını sordum. Bana misafiri olduğunu söyledi. Ben de çatı katında bir kişinin kendini astığını, bunun misafiri olabileceğini söyledim. Daha sonra da durumu polise haber verdim”
 
ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ
Özel Güvenlik Görevlisi olduğu öğrenilen Semih Karademir, arkadaşının cansız bedenini görünce şoka girdi. Sinir krizi geçiren Karademir’e olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından müdahale edildi. Kadir Güneş’in cesedi olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk tarafından yapılan ön incelemenin ardından incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ