Bozuk yollar onarılıyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yol yapım çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. İsmetpaşa Mahallesi 32. Sokak'ta beton yol yapım çalışması yürÃ

GÜNDEM 21.03.2013 22:32:00 0
Bozuk yollar onarılıyor
 ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Beton yol çalışmasının  tüm hızıyla sürdüğünü  ifade eden Kapaklı Belediyesi Fen İşleri İnşaat Mühendisi  Necmi Ölke “Bozulan yolumuzda öncelikle yolda bulunan fazla malzeme kepçe ile kamyona yüklenerek kaldırılıyor. Yolda zemin düzleme işleminin ardından beton dökümüne geçiliyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.  
 
BAKIM VE ONARIM YAPILIYOR
Kapaklı Belediyesi olarak şehrin ana ve ara sokaklarında doğalgaz ve elektrik hatları nedeniyle tahrip olan yolları onarmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da ilçenin birçok bölgesinde asfalt ve beton döşenen yollarda tahribatların meydana geldiğini söyledi. Başkan İrfan Mandalı “Belediyemiz, Yol Bakım ve Onarım Hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir. İlçemizde belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt ve beton yolların bozulan kısımlarının onarılması; stablize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılması ve zemine uygun kalitedeki yol malzemesinin serilmesi çalışmaları yürütülmektedir” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ