Doktora çirkin saldırı

Çorlu’da kimliği belirlenemeyen 2 kişi, çalıştığı diyaliz merkezinden çıkan 39 yaşındaki Dr. Murat Karadeniz'i döverek burnunu kırdı.

GÜNDEM 17.03.2013 16:49:00 0
Doktora çirkin saldırı
 KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER SALDIRDI
Olay, önceki akşam Kazimiye Mahallesi Cahit Sıtkı Tarancı Caddesi'nde bulunan özel bir diyaliz merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, diyaliz merkezinde görevli Dr. Murat Karadeniz, akşam hastalarının muayenesi bitirdikten sonra evine gitmek üzere aracının başına gittiği sırada yanına yaklaşan 2 kişi, Dr. Karadeniz'den çakmak istedi. Çakmağı olmadığını söyleyen Karadeniz otomobiline binmek isterken, bu sırada 2 kişi Dr. Karadeniz'e saldırdı.
 
BURNU KIRILDI
Saldırganlar kaçarken, yaralanan Dr. Karadeniz, yakındaki özel bir hastaneye gitti. Saldırıda burnu kırılan Karadeniz “Hastalarımın muayenesini tamamladıktan sonra eve gitmek üzere aracımın yanına geldim. Bu sırada 2 kişi yanıma gelerek benden çakmak istedi. Ben de kendilerine çakmak olmadığını söylediğim sırada saldırıya uğradım. Baş ve yüzüme darbe aldım. Attıkları tekmeyle burnum kırıldı. Daha sonra yere düşmemle saldırganlar kaçtı. Ben de hastaneye geldim. Benim kimseyle husumetim yok, saldırganları tanımıyorum" dedi. Polis, doktor Karadeniz'e saldıran 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
 
Haber / Cihangir ARIK