Satılacak gayrimenkulle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı

5’i il merkezinde, 1’i Çorlu’da, 1’i Çerkezköy’de ve 1’i de Hayrabolu’da olmak üzere, İl Özel İdaresine ait 8 gayrimenkulün satışı ile ilgili, bilgilendirme toplantısı Vali Ali Yerlika

GÜNDEM 13.03.2013 15:35:00 0
Satılacak gayrimenkulle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı
8 GAYRIMENKUL SATILACAK
2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince; açık teklif usulü (artırma) ile belirlenen tarihlerde ihalesi yapılacak olan 8 gayrimenkulle ilgili bilgilendirme toplantısında Vali Ali Yerlikaya “Tekirdağ olarak biz, üreten ve çalışan bir kentiz. Şehrimizin geliri giderin çok çok üzerinde. Büyükşehir olan şehrimiz marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Şehrimizi bu süreçte hak ettiği yere el birliği ile götüreceğiz” dedi.
KÖY YOLLARININ YAPIMINDA KULLANILACAK
Yerlikaya gayrimenkullerin satışından elde edilen gelirin,  toplam 1.700 kilometre olan köy yollarının sıcak asfalt ile kaplanmasında ve köy ve mahallelerin diğer ihtiyaçlarının giderilmesinde kullanılacağını ifade etti. Kahvaltılı toplantıya, Vali Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Orhan Perçinlioğlu ve üyeleri ile, İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu başkan ve üyeleri, il merkezi ve ilçelerden gelen gayrimenkul ve emlak danışmanlığı firma sahip ve temsilcileri,Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı ve başkan yardımcısı Özkan Dikmen katıldı.
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN