Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı İşveç’te

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 10-13 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştireceği İsveç Programına,

GÜNDEM 11.03.2013 14:39:00 0
Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı İşveç’te
İsveç Kralı Majesteleri Carl XVI. Gustaf ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılımlarıyla gerçekleştirilecek program kapsamında, Türkiye’den katılan özel sektör heyetinin de iştirakleriyle, Türkiye-İsveç İş Forumu gerçekleştirilecek. Görüşmeler sırasında Türkiye’de İş Yapma Ortamı ve Sürdürülebilir Enerji Çözümleri gibi konular da ele alınacak.
Türkiye Cumhuriyeti ve İsveç arasında “Çevre Teknolojileri Alanında Ticaret ve Yatırım İşbirliğinin Geliştirilmesi Konusunda Mutabakat Muhtırası” imza töreninde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İsveç Ticaret Bakanı Eva Björling ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’da birer konuşma yapacaklar. Dünyaca ünlü elektronik firması olan Ericsson ve sürdürülebilir enerji sistemlerinin kullanıldığı ve geri dönüşümün son derece entegre olduğu şehir sistemi markası olan Symbiocity ziyaretinden sonra, Stockholm Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Enstitüsü açılışını da gerçekleştirecek olan heyet Türkiye’ye dönecek.
 
Haber / Cihangir ARIK