Keşan TSO Heyeti Türk - Yunan İş Forumu’na katıldı

Türk - Yunan İş Formu, Türk ve Yunan Başbakanları ile TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu`nun katılımlarıyla İstanbul`da gerçekleştirildi. İstanbul'da gerçekleştirilen Türk - Yunan İş Forumu'nd

GÜNDEM 6.03.2013 17:43:00 0
Keşan TSO Heyeti Türk - Yunan İş Forumu’na katıldı
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde gerçekleştirilen Türk-Yunan İş Forumu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı H.E. Antonis Samaras, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, çok sayıda Bakan ve işadamının katılımıyla İstanbul’da Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi.
 
TURİZMLE BERABER HAREKET EDİLMELİ
Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Koru ve Selahattin Uyulgan, Genç Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Arıkan ve Genç Girişimciler Komite Üyesi Nehir Gergin'den oluşan Keşan TSO Heyetinin de katıldığı Türk-Yunan İş Forumu’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye ve Yunanistan’ın büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirterek “İki ülkeyi turizm konusunda rakip olmaktan çıkarıp, ortak bir destinasyon haline getirmemiz gerekiyor. Dünya turizm pastasından daha fazla pay almak için iki ülke turizm sektörünün beraber hareket etmesi gerekiyor” dedi.
 
Haber / Cihangir ARIK