Baysan’dan yeni mahallelere ziyaret

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi Kanunu kapsamında Çorlu’ya mahalle statüsüyle bağlanan Önerler ve Türkgücü Köyleri’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 6.03.2013 15:38:00 0
Baysan’dan yeni mahallelere ziyaret
KÖY SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
Büyükşehir Belediyesi Kanunu kapsamında Çorlu’nun yeni mahalleri olan köylerin sakinleriyle tanışma toplantıları düzenleyen Başkan Baysan ve Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt ve Erdoğan Demirci, ziyaretlerine Önerler Köyü’nden başladı. İlk olarak Önerler Köyü Muhtarı Kemal Erduran ve azaları ile bir araya gelen Başkan Baysan ve yardımcıları daha sonra esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu. Köy sakinleri ile samimi bir ortamda sohbet eden Baysan, Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun getirdiği yenilikler hakkında bilgiler verirken, onların istek ve önerilerini de dinledi. Ziyarette Tekirdağ İl Genel Meclis Üyesi ve Çorlu Ziraat Odası Başkanı Recep Şişman da hazır bulundu.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Başkan Baysan ve yardımcıları daha sonra Türkgücü Köyü’ne gitti. Muhtarlık Evi’nde Muhtar Hasan Nural ile bir görüşme yapan Başkan Baysan ve yardımcıları, burada yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Muhtarlık Evi’ndeki ziyaretini tamamlayan Başkan Baysan ve yardımcıları, kahvehane ve esnaf ziyaretinde de bulundu.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN