Minik öğrencilere ‘Gazetecilik’ anlatıldı

Kapaklı Anaokulu Kardeşlik Sınıfı öğrencilerinin gazetecilik mesleği hakkında bilgilendirildiği eğitim programına katılan Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü?

GÜNDEM 6.03.2013 15:27:00 0
Minik öğrencilere ‘Gazetecilik’ anlatıldı
Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından dün saat 11.00’da, Kapaklı Anaokulu öğrencilerine yönelik eğitim verildi.
 
BÜYÜYÜNCE GAZETECİ OLACAKLAR
Kapaklı Anaokulu Kardeşlik sınıfı öğrencilerinin ‘Gazetecilik’ ile ilgili bilgilendirildiği eğitim programında, Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görevli Aytaç Karaçoban, minik öğrencilere gazeteciliğin ne olduğu ve nasıl yapıldığı konusunda bilgi verdi. Minik öğrencilerden Aybüke Gerçek ile Efe Ayan da büyüyünce gazeteci olmak istediklerini söyledi. 

FOTOĞRAF ÇEKMESİNİ ÖĞRENDİLER
Kapaklı Anaokulu Kardeşlik Sınıfı öğrencilerinin oldukça keyif aldığı gözlenen eğitim programında öğrencilere fotoğraf makinesini tanıtan Aytaç Karaçoban, daha sonra bütün öğrencilere fotoğraf çekmesini öğretti. Dersin oldukça faydalı ve eğlenceli geçtiğini kaydeden Sınıf Öğretmeni Dilek Yıldırım da eğitim programına destek verdiği için başta Kapaklı Belediyesi olmak üzere ‘Gazetecilik’ ile ilgili bilgilendirmede bulunan Aytaç Karaçoban’a da teşekkür etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ