Şov yapma, hizmet yap

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın bir önceki Meclis Toplantısı’nda ilçenin şebeke suyunu temiz olduğunu iddia ederek içmesini ‘Şov’ olarak nitelendiren Kapaklı Belediyesi eski Meclis Ã

GÜNDEM 5.03.2013 13:03:00 0
Şov yapma, hizmet yap
 Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı hakkında yaptığı eleştirilerle tanınan Belediye eski Meclis Üyesi Zafer Aygün, bu kez su konusuyla Başkan Mandalı’ya yüklendi.
 
SU DEĞİL ÇAMUR AKIYOR
Evinde ısınmak için Kazanlı Kombi kullandığını belirten Kapaklı Belediyesi eski Meclis Üyesi Zafer Aygün, çamur ve taş birikintisi çıktığını iddia ederek, “Başkan İrfan Mandalı Meclis Toplantılarında su içerek şov yapmasın. Hizmet yapsın. Suyumuz resmen çamurlu akıyor. Yıllar önce bu memlekette bir Bakan da insan sağlığına zararlı olmadığını iddia ederek çay içmişti. Fakat özellikle Karadeniz Bölgesi’nde çay nedeni ile kansere yakalanan kişi sayısı çığ gibi büyüdü. Başkan da o dönemki Bakan gibi şov yapmasın” diye konuştu. 
 
BAŞKAN SÖZÜNÜ YERİNE GETİRMEDİ
Şahsına ait evindeki kombiden adeta çamur deryası çıktığını söyleyen Zafer Aygün, “Kapaklı’da kuyulardan çıkarılan su direk olarak şebekeye pompalanıyor. Bu nedenle kuyudan çıkarılan suda kum, çakıl, taş ne varsa suyla birlikte şebekeye basılıyor” dedi. İrfan Mandalı’nın Kapaklı’da su ile ilgili yaptığı tek yatırımın su terfi merkezine jeneratör alması olduğunu savunan Aygün, “Başkan, seçim propagandalarında su arıtma tesisi sözü vermişti. Fakat bu sözünü yerine getirmedi” ifadelerini kullandı.
 
GEZMEKTEN HİZMETE VAKİT BULAMIYOR
Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yurt dışı gezilerinden fırsat bulup hizmet veremediğini söyleyen eski Meclis Üyesi Zafer Aygün, “Başkan İrfan Mandalı her fırsatta Bulgaristan’da eğitim gördüğünü söylüyor. Bulgarcası ve İngilizcesi olmayan birisinin Bulgaristan’da nasıl bir eğitim gördüğünü de halkın takdirine bırakıyorum” şeklinde konuştu.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ