Öğrencilerin büyük başarısı

Keşan’ı TÜBİTAK yarışmasında temsil edecek olan Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi ve Keşan Lisesi proje ekibi önceki gün Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 5.03.2013 12:57:00 0
Öğrencilerin büyük başarısı
GURUR VE ONUR VERİCİ
Saat 15.00’da gerçekleşen ziyarete; Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Proje Sorumlusu Melda Ernez projelerinin “Geçmişten Geleceğe Kültürel Bir Rota; Via Egnatia ve Keşan Tarih” olduğunu, Keşan Lisesi Proje Sorumlusu Belgin Çalışkan Başdinç’de projelerinin “Unutulmasınlar; Keşan’da Yunan Mezalimi ve Müftü Raşit Efendi” olduğu bilgilerini verdi. Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı “140 okul içerisinde ilçemizden de 2 okulun tarih dalında yer alması gurur ve onur verici. Elbette hem Türk Milleti kendi tarihini bilecek, hem de dünya tarihini bilecek, bütüncül davranacağız ki ona göre sağlıklı analiz ve sentezler yapalım” dedi.
Daha sonra Kaymakam Dınkırcı, projeyi yapan Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Hazal Dizdaroğlu, Gizem Özkan ve Keşan Lisesi’nden Kemal Ata Eler, Berkan Korkmaz’a başarılarını tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.
 
Haber / Asim YAVUZ