“Okumayı Sevdirme ve Kitap Kardeşliği Projesi” tanıtıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayelerinde devam eden ve büyük ilgi gören, toplumda her kesime okuma alışkanlığının kazandırılması ve bu alışkanlığın geliştirilmesi amacıyla uygulan

GÜNDEM 5.03.2013 12:47:00 0
“Okumayı Sevdirme ve Kitap Kardeşliği Projesi” tanıtıldı
 PROJENİN STARTINI VERDİ
Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, önceki gün Kırklareli Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Okumayı Sevdirme ve Kitap Kardeşliği Projesi” Tanıtım Toplantısına katılarak projenin startını verdi.
 
KİTAP DAĞITTI
Vali Mustafa Yaman, Sevgi Dünyamız ve Kültür Sanat Derneği tarafından düzenlenen “Okumayı Sevdirme ve Kitap Kardeşliği Projesi”nin startını vererek kitapları dağıttı.
Toplantıda Kırklareli Vali Yardımcısı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sevgi Dünyamız ve Kültür Sanat Derneği Başkanı Taceddin Özeren, proje hakkında bilgiler verdi.
Toplantıya, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman başta olmak üzere kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri, Ticaret Sanayi Odası Başkanı, Esnaf Odaları Birliği Başkanı, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı, Esnaf ve işadamları, sivil toplum kuruluş ve temsilcileri katıldı.
 
Haber / Gökhan TEKER