Saray Tekstil’den bir şube de Kapaklı’ya

Uzun yıllardır Tokat Sulusaray’da hizmet veren Saray Tekstil, Kapaklı’da şube açtı. Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış törenine katılım yoğun oldu.

GÜNDEM 4.03.2013 08:34:00 0
Saray Tekstil’den bir şube de Kapaklı’ya
 KAPAKLI’DA AÇILDI
1954 yılında beri Tokat Sulusaray’da hizmet veren Saray Tekstil Limitet Şirketi bir şubesini de Kapaklı’da açtı. Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış törenine Tokat Sulusaray Belediye Başkanı Şahin Hasgül, Karaağaç Belediye Başkanı Dr Özkan Yücel, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Çorlu Tokatlılar Derneği Başkanı Sinan Genç, Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Bekir Atak, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Güven, CHP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Erol Özkan, Ahmet Yörük, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri Ali Doğuş, Ruhi Özden, İrfan Demir, Kapaklı’da yaşayan Tokatlılar ve çok sayıda davetli katıldı.
HİZMET İÇİN GELDİK
Açılışta konuşma yapan Saraylılar Tekstil İşletmecisi Metin Almamış, açılışa katılan herkese teşekkür ederek “Buraya hizmet için geldik” dedi. Bay-bayan giyim, çocuk giyim, çeyiz ve züccaciye çeşitleri ile hizmet verecek olan Saraylılar Tekstil’in açılış töreninde davetliler için kokteyl de düzenlendi.
 
Marmara Haber Merkezi