Rize’nin kurtuluşu kutlandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem İnce, Tekirdağ Milletvekilleri Dr. Candan Yüceer, Av. Emre Köprülü, Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, CHP İl Başkan?

GÜNDEM 4.03.2013 08:19:00 0
Rize’nin kurtuluşu kutlandı
 EN ÇOK GÖÇ ALAN ŞEHİR HALİNE GELDİ
Gecede konuşan Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek “Yaptığımız zihniyet değişikliği mali disiplini,  imar disiplinini, yapı çalışmalarındaki planlama, projelendirme disiplinini getirmiştir. Ve Bunların sonucunda da Tekirdağ’ımız önümüzdeki yıllara umutla bakan bir şehir haline gelmiştir. Bakanlarımız geldi sürekli üst düzey yetkililer Tekirdağ’ı ziyaret eder hale geldi. Çünkü Tekirdağ artık isminden en çok sözü edilen Türkiye’nin en çok göç alan şehri haline geldi. Büyükşehir oldu. Değerli Rizeliler, Tekirdağlılar, burda hep beraber kardeşçe bir topluluk içinde yaşıyoruz. Biz bu görüntünün Tekirdağ’ın her santimetrekaresine yayılması için, Sevgiyi, dostluğu,  barışı yaymak için uğraştık. İşte bunun içindir ki Tekirdağ’a yanlış bir şey yapmamak için  bütün işleri planlayarak yaptık. Planlamamız sonucunda geliştirdiğimiz projelerle de altyapıyı yaptık, biyolojik arıtma sistemimizin de ihalesine çıkacağız. Tekirdağ’ımız denizi,  havası temizlenmiş, altyapısıyla bütün çevreye önem vermiş bir şehir haline çok yakında gelecektir” dedi.

HAYAT BİR BÜTÜN OLMAKTIR
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem İnce de “Hayat bir bütün olmak, idealleri olmaktır. Siz de bir idealinizi Tekirdağ’da kurarak gerçekleştirmişsiniz, sizin Tekirdağ’a çok şey katacağınıza inanıyorum” diye konuştu.
 
Haber / Cihangir ARIK