Muhasebeciler Günü kutlandı

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi 1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle bir dizi kutlama etkinlikleri düzenledi.

GÜNDEM 4.03.2013 08:11:00 0
Muhasebeciler Günü kutlandı
SMMMO Keşan Şube Başkan Yardımcısı Rahmi Başol ve yönetim kurulu üyeleri Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı ziyaret etti. Saat 09.30’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Dınkırcı “1 Mart Muhasebeciler gününüzü yürekten kutluyorum. Dünyada bilim ve bilişimin geldiği bu noktada artık her şey elektronik ortamda sizler özel sektörlerle devlet arasında önemli bir görev üstelen aracı kurumsunuz.
Toplum artık giderek dönüşüyor, değişiyor ve gelişiyor. Önceliğinde ve öznesinde insan var. İşletmeler ve herkes artık kendini yenilemek zorunda. Paralel bir çalışma yapıldığı takdirde elbette ki vergiyi doğuran en önemli unsur olan özel sektörü çok daha iyi noktaya taşımak gerekiyor. Nezaket ziyaretiniz nedeni ile teşekkür ediyorum. Gününüz anlamlı sağlıklı, sıhhatli olsun. Hepinize ve temsil ettiğiniz özel sektöre bol kazançlar dilerken, devletimize de bol vergiler diliyorum” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN