Kutsal topraklara dualarla uğurlandı

Saray Müftülüğü öncülüğünde 140 kişilik ekiple birlikte bu sabah saat 09.30’da Umre’ye doğru yola çıkacak olan Kapaklı sakinlerinden Remzi Koç ve Kazım Yıldız, dün öğle namazınÄ

GÜNDEM 28.02.2013 15:22:00 0
Kutsal topraklara dualarla uğurlandı
 Umre’ye gidecek olan Remzi Koç ve Kazım Yıldız, dün Kapaklı Merkez Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Merkez Camii İmam Hatibi Şaban Aksoy’un duaları eşliğinde uğurlandı. Uğurlama merasimine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da katıldı. 
 
ALLAH BU DUYGUYU HERKESE NASİP ETSİN
Remzi Koç ve Kazım Yıldız’ın sağ salim kutsal topraklara gidip geri dönmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Allah kutsal topraklara gidip oraları görmek isteyen kardeşlerimize de bu duyguyu nasip etsin” şeklinde dua etti. Remzi Koç’un yıllarca Kapaklı Belediyesi’nde itfaiye amiri olarak hizmet verdiğini ve emekli olduğunu anımsatan Mandalı, “Bu kardeşlerimiz 20 günlük Umre ziyaretinde bulunacak. Bu süre göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir” dedi.

140 KİŞİLİK EKİP HALİNDE GİDECEKLER
Remzi Koç ve Kazım Yıldız yapılan duaların ardından cemaatle tek tek görüşüp helallik istedi. Koç ve Yıldız, Saray Müftülüğü öncülüğünde gerçekleşecek olan Umre ziyareti kapsamında 3 gruptan oluşan toplam 140 kişilik ekiple bu sabah saat 09.30’da Saray Ayaz Paşa Camii önünden Umre’ye doğru hareket edecek. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ