Vergi olmazsa hizmet olmaz

Vergi Haftası dolayısıyla kendisini ziyarete gelen Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek’i makamında ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ülkelerin tek hizmet kaynağÄ?

GÜNDEM 28.02.2013 15:16:00 0
Vergi olmazsa hizmet olmaz
Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Vergi haftası dolayısı ile dün saat 11.00’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.
 
VERGİLER YASALARIN KAYNAĞIDIR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir ülkenin hizmet kaynağının vergiler olduğunu belirtti. Vergilerin olmaması halinde ülkeyi güzelleştirecek hizmetlerin de olamayacağını söyleyen Başkan Mandalı, “Aslına bakılırsa yasaların kaynağı da vergilerdir. Yasalarla korunan güvenlik, eğitim, sağlık gibi birçok hizmet ancak halktan toplanan vergilerle mümkün olabilmektedir” diye konuştu.
 
 
ŞENLİK HAVASINDA KUTLANMALI
İnsanların vergi yükümlülüklerinin kazançları ile doğru orantılı olması gerektiğini ifade eden İrfan Mandalı, “Az kazanandan az, çok kazanandan ise çok vergi alınmalı” dedi. Kapaklı Belediyesi’nin borçsuz bir belediye olduğunu söyleyen Başkan Mandalı, Vergi Haftası’nın da Tıp Bayramı, Polis Bayramı gibi şenlik havasında kutlanması gerektiğini belirtti.
 
KAPAKLI VERGİ KONUSUNDA ÇOK HASSAS
Ziyarette Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya çiçek takdim eden Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, daha sonra Başkan’ın yakasına Vergi Haftası ile alakalı rozet taktı. Yaklaşık 7 yıldır Çerkezköy’de hizmet verdiğini ifade eden Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, “Vergi Haftası özellikle son 6 yıldır daha etkin bir şekilde kutlanıyor” dedi. Kapaklı Belediyesi’nin 7 yıllık görev süresi boyunca vergisini düzenli bir şekilde ödediğini ifade eden Hacı Şimşek, “Vergi konusuna gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ