Sedefçi: “Umutlar tükenmedi”

Edirne’nin Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Edirnespor Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi, golsüz berabere biten Çerkezköy deplasman maçının ardından umutların henüz tükenmediğini söylerken

SPOR 26.02.2013 16:52:00 0
Sedefçi: “Umutlar tükenmedi”
Edirne’yi Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta temsil eden Edirnepsor Gençlik Kulübü, haftasonu Çerkezköy deplasmanına gitti. Maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Edirnespor GK’da yüzler asılırken kulüp başkanı Hakan Sedefçi, maçı yöneten hakemlere ve Çerkezköyspor kulüp başkanına veryansın etti.
 
“GOLÜMÜZ VERİLMEDİ “
Sedefçi maçla ilgili şunları söyledi; “Takımımızın aldığı 3 puanlık cezanın tahkimden döneceğine şüphemiz yok. Liderle aramızda 6 puanlık fark ve önümüzde 10 maç varken -ki 3 puanlık cezamız iptal olduğunda fark 3 kalacak- ve şampiyonluk yarışında İstanbul’dan 3 takıma karşı mücadele ederken maçımıza İstanbul bölgesinden hakem atanması çok manidar. Biz daha önce 1-0 mağlup olduğumuz Tuzlaspor maçı ve 3-0 mağlup olduğumuz Sultanbeyli maçlarının ardından hakemler maçı iyi yönettikleri için MHK’ye teşekkür yazıları göndermiştik. Bu sebeple kimse bize “kaybedilen puan için bahane üretiyorlar” demesin. Maçta verilmeyen 2 bariz penaltımız var. Üstelik bir de 1 metre geriden atılan ancak ofsayt bahanesiyle sayılmayan golümüz var” dedi.
 
“10 TANKER SU DÖKMÜŞ”
Edirnespor Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi, Çerkezköy Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz hakkında ise çarpıcı açıklamalar yaptı. Sedefçi“Çerkezköy Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz’ın maçtan önce sahaya 10 tanker su döktürttüğü duyumunu aldık. Sahaya çıktığımızda gördüğümüz şey karşısında neye uğradığımızı şaşırdık. Maçtan önce 3 gündür yağış olmamasına rağmen sahada bileğe kadar su vardı. Sanırım bu da aldığımız duyumun kanıtıdır. Çeltik tarlası gibi bir halde olan sahada değil futbol oynamak, yürümek bile mümkün değildi ama hakemler maçı oynattı. Maçtan önce çıkan gerginlikler de Ahmet Korkmaz’ın yaptığı tahrik edici açıklamalar sebebiyle olmuştur. Kendisi taraftarımız sahaya geldiğinde ana avrat küfür ederek resmen tribünleri provoke etti. Ben taraftarlarımızı sakinleştirmeye gittim. Ahmet Korkmaz’ı da sakinleştirmeye çalışırken elime vurdu. Edirne’de oynanan maçta sahadaki gerginlik dışında hiçbirşey olmamasına rağmen ben kendisinden kulüp başkanı olarak özür dilemiştim ancak beyefendi değil özür dilemek, neredeyse bizi dövmeye kalktı. Bu tutumunun ardından Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve ben kendisini protesto ederek protokol tribününü terk ettik. Maçı normal tribünde arka sıralardan izledik. Ayrıca kendi evinde berabere kalan bir takımın başkanının da şampiyon olmuş gibi sevinmesini de anlayamadık. Böyle terbiyesiz başkanlar oldukça Türk futbolunun ilerlemesi mümkün değil” dedi.