Vergi Haftası etkinliklerle kutlanıyor

24. Vergi Haftası dolayısıyla Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun, Keşan Malmüdürü İsmail Hakkı Uraz ve beraberindeki heyet dün Keşan kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret e

GÜNDEM 25.02.2013 12:58:00 0
Vergi Haftası etkinliklerle kutlanıyor
EN ÖNEMLİ GELİR KALEMLERİ ARASINDA
Ziyarette konuşan Kaymakam Dınkırcı, ülkelerin, devletlerin temel hizmetlerini sürdürebilmeleri için dünyanın her çağdaş ülkesinde olduğu gibi bizde de vergi gelirlerinin devletin en önemli kalemleri arasında yer aldığını ifade ederek “Bu süreçte tahsilat ve tahakkuk oranlarını hep birlikte takip ediyoruz. Elbette ki kamu hizmeti bir bütündür. Bunun kamu tarafından finansa edilen bölümünde vergi kalemi olmadan olmaz. Ebetteki yasaların bize verdiği yetkiler doğrultusunda tahsilat ve tahakkuklar takip edilmektedir” dedi.
 
ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK
Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun da geleneksel olarak her yıl kutlanan vergi haftasının bu yıl 24.’nün kutlandığını, haftanın çeşitli etkinliklerle kutlanacağını özelliklede ilkokul öğrencilerine yönelik ziyaretler yapılarak bilgilendirme, afiş ve broşürlerin dağıtılacağını ifade etti.
 
Marmara Haber Merkezi