İstişare kurulu toplantısı yapıldı

Edirne Müftülüğü’nün ilkini 9 Ocak’ta düzenlediği İstişare Kurulu toplantılarının ikincisi önceki gün Öğretmen Evi'nde yapıldı. Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Er

GÜNDEM 21.02.2013 16:47:00 0
İstişare kurulu toplantısı yapıldı
DÜZENLİ OLARAK DÜZENLEYECEĞİZ
Toplantıda konuşma yapan Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm, gelecekte yapacakları çalışmaları organize etmek içi düzenli olarak bu istişare toplantılarını düzenleyeceklerini söyledi.
 
FAYDALI PROJELER GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ
Edirne İl Müftülüğü'ne atandıktan sonra kurumu sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya getiren ve sosyal projelere ağırlık veren Müftü Emrullah Üzüm, “Edirne adına faydalı projeler üretebilmek ve hayata geçirebilmek için İstişare Kurulu oluşturduk. Her ay düzenli olarak toplantılar organize ediyoruz ve bu toplantılarda Edirne için ne gibi projeler üretebilineceğini tartışıyoruz” diye konuştu.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
İnsanın maddi ve manevi olmak üzere iki yönü olduğunu ifade eden Üzüm “Manevi yön daha fazla alan kaplıyor. Çünkü insan manevi huzura erişemezse maddi olarak ileri safhada da olsa mutlu olamaz. Bizler de Edirne'mizi daha mutlu edebilmek adına projeler üretmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Gelen tüm temsilci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 10 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ile ortaklaşa projeler üretilmesi kararının yanı sıra Kutlu Doğum Haftası'nda birtakım etkinlikler düzenlenmesi kararı alındı.
 
Marmara Haber Merkezi