Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüştü

Edirne Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüştü. Yardımcı ve Yıldırım Edirne’ye

GÜNDEM 20.02.2013 15:50:00 0
Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüştü
TOBB tarafından Türk iş dünyası olarak İzmir’in EXPO 2020 adaylığını desteklediklerini açıklandığı toplantıya katılmak için TOBB’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Edirne Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı Trakya Bölgesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Konu ile ilgili olarak ETB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı, yaptıkları görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Bakanımıza Çorlu havaalanının daha aktif kullanımı ile ilgili görüşlerimizi ilettim. Bakanımız bu konu ile ilgili askeri yetkililerle görüşüldüğünü bu sorun çözüldüğünde bu havaalanımızı daha aktif bir şekilde kullanmayı planladıklarını belirttiler. Hızlı tren ile ilgili olarak en kısa zamanda müjdeli bir haber vereceklerini eklediler. 2014 yılında hızlı tren ile ilgili çalışmalar başlayacak gibi görünüyor. Ayrıca son dönemlerde Bulgaristan gümrük sahasındaki inşaat çalışmalarından kaynaklı olarak TIR geçişlerindeki sıkıntı içinde bakanlık olarak Bulgarlarla görüşüldüğünü ve sorunun çözülmesi için görüşmelerin devam edildiğini söyledi. Sayın bakanımız bölge ile ilgili konulara oldukça ilgili olması bizleri ayrıca sevindirmiştir” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi