Yaşlı kadın tarlada ölü bulundu

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu beldesinde 23 gündür kayıp olan Alzheimer hastası Sadife Yılmaz'ın tarlada cesedi bulundu.

GÜNDEM 18.02.2013 15:51:00 0
Yaşlı kadın tarlada ölü bulundu
23 GÜN ÖNCE EVDEN ÇIKTI
Alpullu Beldesi Yeni Mahalle'de oğlu Yüksel Yılmaz ile birlikte oturan Sadife Yılmaz, 23 gün önce evinden dışarı çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Yüksel Yılmaz, 3 gün sonra jandarmaya giderek annesinin kayıp olduğunu bildirdi. Annesinin 3 yıldır Alzaimer hastası olduğunu söyleyen Yılmaz, "Gideceği yerleri aradık ama hiçbir haber alamadık. Kendini ifade edebilecek kadar konuşuyordu. Geceli gündüzlü arıyoruz ama bulamadık" dedi.
 
ARAMA YAPILDI
Yakınlarının yanı sıra jandarma ekipleri tarafından da aranan Sadife Yılmaz'dan geçen sürede haberalınamadı. Jandarma ekipleri bu sabah en son görüldüğü alanlarda geniş çaplı bir arama çalışması daha başlattı. Yaklaşık 40 jandarma ve Çakıl isimli eğitimli köpek ile Düğüncü Köyü mevkiinde arama yapıldı.
 
YEĞENİ TARLADA BULDU
Jandarma ekipleri tarafından metruk binalar ve ormanlık alanda yapılan aramalarda bir sonuç alınamazken, yeğeni 35 yaşındaki Mustafa Durgun, tarlada Sadife Yılmaz'ın önce terliklerini sonra da cansız bedenini buldu. Üzerinde herhangi bir yara izi bulunmayan Sadife Yılmaz'ın cesedi jandarma ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından Babaeski Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Mustafa Durgun, " Evden ayrıldığı günden beri arıyorduk. Şu ana kadar yapılan aramalarda bulamamıştık. Bugün jandarma ekipleriyle yeniden arama yaptık ve tarlalık alanda önce terliklerini daha sonra da cesedini bulduk. Çok üzgünüz" diyerek ağladı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
 
Marmara Haber Merkezi