Öğretmen Evi Lokali harabeye döndü

Çerkezköy'de 1997 yılında arsası Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edilen ve iş adamı Ömer Dinçkök tarafından yaptırılarak öğretmenlere armağan edilen.Kurban bayramı öncesi yaşanans

GÜNDEM 17.02.2013 14:30:00 0
Öğretmen Evi Lokali harabeye döndü
37 bin 311 öğretmen ve bin 408 öğretmenin bulunduğu Çerkezköy’de öğretmenler her fırsatta Öğretmen Evi ihtiyacını dile getirirken, Fatih Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta 1997 yılında yapılan öğretmenevi lokali, şuanda atıl durumda.
 
KAPILARI VE PENCELERİ SÖKÜLÜYOR
Arsası Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edilen ve iş adamı Ömer Dinçkök tarafından yapılarak Çerkezköy’deki öğretmenlerin kullanımına sunulan Öğretmenevi Lokali, yıllardır boş duruyor. Çerkezköy’de Kurban bayramı öncesinde yaşanan sel felaketinde de sular altında kalan binanın kapıları ve pencerelerinin büyük bir bölümü de hırsızlar tarafından yerinden söküldü.
 
 
 
GİZLİ EVRAKLAR ORTALIĞA SAÇILDI
Öğretmenlerin boş vakitlerinde birbirleri ile zaman geçirmeleri amacıyla yapılan bina kaderine terk edilirken, en vahimi ise öğretmenlere ve üyelere ait kimlik fotokopisi, lokale ait kasa defteri gibi gizli evrakların boş binada ortaya saçılması. İçinde birkaç masa, sandalye, beyaz eşya, kitap gibi eşyalarınbulunduğu terk edilmiş binada, zamanında dosyalanmış olan öğretmen ve üyelere ait kimlik fotokopisi gibi evraklar da yerlere atılmış durumda.
 
Marmara Haber Merkezi