“Kapaklı her şeyin en iyisine layık”

İlçenin muhtelif noktalarında altyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘Orta Refüj Aydınlatma Projesi’ gibi çalışmalarla da Kapa

GÜNDEM 15.02.2013 19:31:00 0
“Kapaklı her şeyin en iyisine layık”
Kapaklı Belediyesi Yıldızkent Kavşağı ile Yünsa Kavşağı arasında gerçekleşmesi planlanan orta refüj aydınlatma projesini hayata geçiriyor. 
 
SÖZLEŞME İMZALANDI
Yünsa Kavşağı’ndan başlayan ve Yıldızkent Kavşağı’na kadar devam eden toplam bin 700 metre uzunluğundaki orta refüje yaklaşık 34 metre arayla konulacak olan 50 adet dekoratif aydınlatma direğinin projesinin Kapaklı Belediyesi teknik personeli tarafından hazırlandığı belirtildi. 362 bin 100 TL sözleşme bedeli ile Koza Bilişim Hizmetleri’ne ihale edilen ve sözleşmesi önceki gün imzalanan proje kapsamında çalışmalara sözleşmenin imzalanmasının ardından 10 gün içinde başlanması ve yer tesliminin ardından da 90 gün içinde işin tamamlanması planlanıyor.
 
PROJE BELEDİYE PERSONELİ TARAFINDAN HAZIRLANDI
Kapaklı halkı için her şeyin en iyisini düşündüklerini belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz bir yandan Kapaklı’nın altyapı ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalışırken, bir yandan da ilçeye modern bir görünüm kazandırmaya gayret ediyoruz. Projelerimizi bu doğrultuda hazırlayıp, hayata geçirmek için çalışıyoruz” dedi. Kapaklı sakinlerinin her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden İrfan Mandalı, “Belediyemiz teknik personeli tarafından hazırlanan projelerin hepsi modern standartlarda tasarlandı” diye konuştu.
 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
Türkiye’de projeye ve fizibilite çalışmalarına harcanan zamanın boşa harcandığına dair yanlış bir algı olduğuna dikkat çeken Başkan İrfan Mandalı, “Biz doğru adımlarla, doğru yerde ve doğru zamanda yapıldığında bütün projelerin başarılı olacağına inanıyoruz. Bu kapsamda yapılması gereken ilk şey iyi bir proje hazırlamaktır. Titiz bir şekilde hazırlanan proje iyi bir şekilde yapılmalı ve daha sonra en iyi şekilde işletilmelidir” dedi. Hedefi olmayan kurum ve insanın kesinlikle başarılı olamayacağına vurgu yapan Mandalı, Kapaklı Belediyesi olarak kendilerine hedefler koyduklarını ve bu hedeflere ulaşmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ