Tekirdağspor deplasmanda kayıp

Tekirdağspor, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 16. Hafta müsabakasında Babaeskispor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmada Babaeskispor’da Emre Balkı ve Selim Özbek, Tekirdağspor’da ise Nuri İlker kÄ?

SPOR 14.02.2013 18:11:00 0
Tekirdağspor deplasmanda kayıp
Bölgesel Amatör Lig’de Babaeskispor, 9 kişi tamamladığı Tekirdağspor karşılaşmasını 2-0 kazanarak çok önemli bir 3 puan kazandı.
 
SAAT 13.30’DA BAŞLADI
Babaeski 100.Yıl Stadyumunda Çarşamba günü saat 13.30’da oynanan karşılaşmaya Veli Karakaya yönetirken, yardımcılıklarını ise Yusuf Doğan ile Koray Can Karadeli yaptı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Babaeskispor etkili başlarken, Tekirdağspor ise kontrollü bir futbol ortaya koydu. Her iki takımında etkili hücumlar geliştirdiği ilk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.
 
BABAESKİSPOR ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın 35’inci dakikasında ise ev sahibi ekibin oyuncusu Emre Balkı karşılaşmanın hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Bir kişi eksik rakibi karşısında galibiyet golünü arayan Tekirdağspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Rakibi karşısında kontra ataklarla etkili olmaya çalışan ev sahibi ekip Babaeskispor karşılaşmanın 44.dakikasında Halit Aras’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı.
 
KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU
Karşılaşmanın ikinci devresinde Tekirdağspor beraberlik golü için yüklenirken, ev sahibi ekip Babaeskispor savunmada hata yapmadı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı bilen Tekirdağspor Birol ile önemli pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşma boyunca hata yapmayan Babaeskispor karşılaşmanın 85.dakikasında penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Kutluhan topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Maçın son dakikalarında çıkan olaylarda Tekirdağspor’dan Nuri İlker ve Babaeskispor kalecisi Selim Özbek, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Her iki takımında üç oyuncu değişiklik hakkını kullandığı için, kalecilerin kırmızı kart görmesiyle, kaleyi oyuncular korumak durumunda kaldı.
 
PUANINI 17 YAPTI
Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Babaeskispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Babaeskispor, aldığı bu galibiyetle puanını 17’ye çıkarırken, Lüleburgazspor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Üst sıralarda şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor ise, kaybettiği 3 puanla zirve yarışında büyük bir yara aldı. Tekirdağspor Pazar günü saat 13.30’da grup lideri konumunda bulunan Tuzlaspor’u Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda ağırlayacak.
 
Marmara Haber Merkezi