Kaldırımda ‘TREDAŞ’ engeli

Kapaklı Hürriyet Caddesi sakinleri TREDAŞ’ın gerçekleştirdiği bazı çalışmalardan dolayı mağduriyet yaşıyor. Kaldırımlar üzerine gelişi güzel monte edilen elektrik panosu ve aydınlatma dir

GÜNDEM 14.02.2013 16:02:00 0
Kaldırımda ‘TREDAŞ’ engeli
TREDAŞ’ın Kapaklı Hürriyet Caddesi’nde yaptığı çalışmalar sonucu kaldırımlar adeta vatandaşın yürümesini imkânsız hale getirdi.
 
ENGELLİNİN GEÇMESİ İMKÂNSIZ
Kapaklı’da Atatürk Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi’ni birbirinden ayıran Hürriyet Caddesi’nde TREDAŞ’ın, elektrik panosu ve aydınlatma direği koyduğu kaldırımlarda yürüme alanı iyice daraldı. Normal bir vatandaşın zorlanarak geçebildiği kaldırımlardan, engelli vatandaşların geçmesi ise imkânsız hale getirildi.

ÇÖZÜM İSTEDİLER
Hürriyet Caddesi’nde gelişi güzel yapılan elektrik panosu ve aydınlatma direği montaj çalışmaları kapsamında TREDAŞ yetkililerinden mağduriyetin giderilmesi için bir deplase çalışması yapılmasını isteyen çevre sakinleri, “Biz burada zorlanarak yürüyoruz. Engelli kardeşlerimiz ise bu tablo yüzünden kaldırımı kullanamıyor. Kaldırımdan yola inerek ilerlemek isteyen engelli vatandaşlar her an ezilme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor” dedi ve TREDAŞ yetkililerinin sorunu bir an önce çözmesini istedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ