Belçika İstanbul Başkonsolosluğu’ndan Tekirdağ TSO’ya ziyaret

Belçika İstanbul Başkonsolosu Henri Vantieghem ve beraberindeki heyetle Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

GÜNDEM 14.02.2013 15:39:00 0
Belçika İstanbul Başkonsolosluğu’ndan Tekirdağ TSO’ya ziyaret
BİRÇOK ALANDA İŞBİRLİĞİ YAPILABİLİR
Yapılan ziyarete Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Gündüzler, Seyhan Nevarsa, Sayman Üye Taner Karaoğlu ve Genel Sekreter İrfan Ekici katıldı. Başkonsolos Vantieghem’den konsolosluk çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan ve ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Başkan Günay “Tekirdağ hızla gelişen bir şehir. Şehrimize dair gelecekte yapılacak çok ciddi yatırımlar ve projeler var. Belçika’nın Anvers Limanı çevresi ile Trakya Bölgesi’nin ciddi benzerlikleri bariz bir şekilde görülmekte hatta ve hatta sanayi ve üretilen ürünler baz alındığında da benzerlikler görülmekte. Bu yüzden Belçika ile ticaret ve birçok alanda iş birliği yapılabileceğine inanıyorum” dedi.
 
DESTEK OLMAYA HAZIRIZ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü proje ve yatırımlarda, üyelere ve Belçika’dan Tekirdağ’a yatırım yapacak ticaret erbabına destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Günay, önümüzdeki dönemde Belçika’ya iş ziyareti yapabileceklerini belirtti. Başkan Günay, gerçekleşen ziyaretten dolayı Başkonsolos ve heyetine teşekkür etti. Günün anısına Başkonsolos Henri Vantieghem ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay tarafından karşılıklı hediyeler takdim edildi.
 
Marmara Haber Merkezi