Özel günler ‘Led Pano’ ile kutlanacak

Kapaklı’nın Çerkezköy tarafında bulunan ve yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Şehit Vahit İnce Üstgeçidi’ne Kapaklı Belediyesi tarafından Led Pano takıldı. Led Pano’da ilçeye giriş çÄ?

KÜLTÜR SANAT 13.02.2013 23:40:00 0
Özel günler ‘Led Pano’ ile kutlanacak
Kapaklı Belediyesi, ilçenin girişinde bulunan Vahit İnce Üst Geçidi’ne astığı Led Pano ile vatandaşın özel günlerini kutlayacak.
 
10 YILDIR HİZMETTE
Vahit İnce Üstgeçidi’nin Kapaklı Belediyesi tarafından yaklaşık 10 yıl önce yaptırılarak vatandaşın hizmetine sunulduğunu söyleyen Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Kıbrıs Şehitliği’ne yaptığı ziyarette bir mezarın üzerinde ‘Vahit İnce Tekirdağ’ yazısını gördü. Başkanımızın yaptığı araştırmalar sonucu Vahit İnce’nin Kıbrıs Barış Harekâtı’na Kapaklı’dan katıldığı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine 2006 yılında alınan meclis kararıyla Kapaklı girişinde bulunan üstgeçide ‘Vahit İnce Üstgeçidi’ adı verildi” diye konuştu.
 
ÖZEL GÜNLERİ DE KUTLAYABİLECEĞİZ
Vahit İnce Üstgeçidi’ne geçtiğimiz günlerde belediye tarafından Led Pano takıldığını söyleyen Mustafa Serat, “Led Pano’nun Kapaklı giriş tarafında ‘Hoş geldiniz’, çıkış tarafında ise ‘Güle Güle’ yazıları yazıyor. Sürücülerimiz için ‘Emniyet Kemerinizi Takınız’ şeklinde bir uyarı yazısı da yer alıyor” dedi. Led Pano’da ayrıca ‘Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’, ‘Tarih’, ‘Saat’ ve ‘Hava Sıcaklığı’nın da belirtildiğini söyleyen Serat, “Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşımızın kandiller, dini bayramlar, milli bayramlar, sevgililer günü gibi özel günlerini de Led Pano aracılığı ile kutlayabileceğiz” şeklinde konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ