Korkmaz: Hakemlere tepki gösterdi

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, ligin 16.haftasına oynadıkları ve 2-2 sona eren İncirlispor karşılaşmasının ardından basın açıklaması düzenledi. Hakemlerin kendi maçlarında

SPOR 12.02.2013 20:16:00 0
Korkmaz: Hakemlere tepki gösterdi
Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
11.00’DE DÜZENLENDİ
Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz Pazartesi günü saat 11.00’de basın açıklaması gerçekleştirdi. Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor karşısında aldıkları farklı mağlubiyet ile lige kötü başladıklarını ifade eden Korkmaz “ Kötü bir futbol ortaya koyduğumuz karşılaşmadan farklı mağlubiyet ile ayrıldık. Maçtan sonra gerek futbolcularla, gerek teknik heyetle gerekse yönetimle toplantı yaparak hatalarımızı değerlendirmeye çalıştık.
Teknik ekipten kötü futbolun sebeplerini öğrenmeye çalıştık. Futbolcularımızdan da daha iyi futbol oynamaları konusunda kendilerinden söz aldık” dedi.
 
“İYİ OYNADIK”
Hafta içinde Kırklareli Sanayispor’u mağlup ettiklerini ifade eden Korkmaz “ Deplasmanda karşı karşıya geldiğimiz Kırklareli Sanayispor karşısında üstün bir futbol sergileyerek karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrılmasını bildik. Bu hafta ise kendi evimizde güzel bir atmosfer vardı. Stadımız tıklım tıklım dolmasına rağmen sahamız yağan yağmurun ardından balçık içindeydi. Her iki ekip oyuncuları da zor şartlar altında mücadele etmiştir. Karşılaşmaya iyi başladık. Sonucunda ise Mesut’un kafa golüyle ilk devreyi önde tamamladık. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise rakibimiz iki pozisyon yakalamasına rağmen bu pozisyonları gole çevirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında gördüğümüz kırmızı kart neticesinde on kişi kaldık. Sağlı sollu atakların karşılığını uzatma dakikalarında Fırat’ın serbest vuruşundan kazandığımız gol ile bulduk. Karşılaşmadan bir puan ile ayrıldığımız için mutluyuz” diye konuştu.
 
“HAKEMLERİ EĞİTSİNLER”
Hakemlerin son haftalarda kötü bir yönetim sergilediğini ifade eden Korkmaz “ İncirlispor  karşılaşmasında rakip takımın ikinci golü açık bir şekilde ofsayt olmasına rağmen yan hakem bunu görmemiştir. Karşılaşmanın 80.dakikasında da Mesut’un direk kırmızı kartla oyun dışı kalması da büyük hataydı. Suadiye Belediyespor maçında da ceza sahasının 1.5 metre dışındaki pozisyona penaltı çalındı. Buradan federasyona ve hakemlere sesleniyorum. Hakemleri eğittikten sonra maçlara göndersinler. Her insanı hakem olarak çıkarmasınlar. Bu oyuncular alın teri döküyor ve bizler de maddi manevi emek harcıyoruz. Tribünlerdeki olayları tetikleyen şeylerin başında da bu kendini bilmez ve kendine hakem diyen kişiler var. Bu güne kadar hiçbir karşılaşmanın ardından hakemler hakkında bahane üretmedik” dedi.
 
“EZE EZE YENECEĞİZ”
İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesi ile birlikte Çerkezköyspor’un bu haftayı bay geçeceğini belirten Korkmaz “ Bu haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile geçeceğiz. Önümüzdeki hafta ise evimizde Edirnespor Gençlik Kulübü ile karşı karşıya geleceğiz. Edirne ekibini Çerkezköy’den mutlaka puansız göndermek istiyoruz. Futbolcularımız bu karşılaşmada ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini umuyorum. Bu karşılaşmada 3 puan almak için her şeyimizi ortaya koyacağız ve ilk maçın rövanşını eze eze alacağız. Taraftarlarımızın da İncirlispor karşılaşmasında olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmamasını diliyoruz. Bu haftayı bay geçeceğimiz için takımımız Cuma gününe kadar izin kullanacak” dedi.
 
BU KADAR KARŞILAŞMA OLMAZ
Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın başarılı bir sezon geçirdiğini ifade eden Korkmaz “ Takımımız Playoff gruplarında ilk karşılaşmasında Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı’nı 8-0, ikinci karşılaşmasında Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı 1-0 ve son karşılaşmasında ise Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı ile 1-1 berabere kaldı. Bu oyuncuların kalan iki maçını kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını umuyorum. Alt yapıdaki başarıyı sürdürmek için elimizden geleni yapacağız. Bunun önemi bizim için çok büyük. Çerkezköy’ün çocuklarının ileride A Takımda top koşturmalarını istiyoruz” diye konuştu.
 
“2 OYUNCUMUZU GÖNDERDİK”
Tesis konusuna bir kez daha değinen Korkmaz “ Her zaman söylediğimiz gibi tesis konusu gerçekten bir kulüp için çok önemlidir. Bu haftadaki karşılaşma saha zemini gerçekten bütün herkesin içini parçalamıştır. Yetkililerin bir an önce Çerkezköy’e yeni bir stat kazandırmalarını diliyoruz” diye konuştu. Kadroya yer bulamayan iki oyuncunun Balıkesir Gönenspor’a transfer olduğunu ifade eden Korkmaz “ Kadromuzda fazla forma şansı bulamayan Aykut Dursungül ve Mesut Aytemiz’e Gönenspor’dan teklif geldi. Bizde takımda fazla şans bulamadıkları için gitmelerine izin verdik “ dedi.