ÇİSAD tanışma ziyaretlerini sürdürüyor

Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Candan, Bora Tufan, Sinan Kumyol ve Kurucu Üye İsmail Tonguç, önceki gün Çorlu Vergi Dairesi

GÜNDEM 7.02.2013 20:11:00 0
ÇİSAD tanışma ziyaretlerini sürdürüyor
HEDEF ORTAK PAYDADA BULUŞMAK
ÇİSAD’ın gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır, Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan ve yönetim kurulunu üyelerini tebrik etti. Çakır “Yeni yapılan vergi dairesi binası ile birlikte Çorlu’da yaşayan halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz” dedi. Ayhan Civan da Yönetim Kurulu üyelerini tanıştırdı ve “Çorlu’da bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği ve koordinasyonda bulunarak ortak çalışmalar ile ortak paydada buluşmak en büyük hedefimiz” dedi.
 
SANAYİ SİTESİNE ZİYARET
ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte daha sonra da S.S Çorlu Koordine Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Sanayi Sitesinde yaşadıkları sorunların içinde en büyük sorunun bozuk yollar olduğunu dile getiren Başkan Zeki Dobrucalı, sorunu en kısa zamanda çözüme ulaştırabilmek için çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. ÇİSAD Başkanı Ayhan Civan da amaçlarının Çorlu için faydalı hizmetler yapmak olduğunu ifade ederek, her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
 
Marmara Haber Merkezi