Çerkezköyspor Sanayispor’u gole boğdu 5-1

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çerkezköyspor ligin 14.hafta erteleme karşılaşmasında deplasmanda Kırklareli Sanayispor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşıs?

SPOR 7.02.2013 20:01:00 0
Çerkezköyspor Sanayispor’u gole boğdu 5-1
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor Kırklareli deplasmanında Kırklareli Sanayispor’u farklı geçti.
 
ATATÜRK STADYUMUNDA OYNANACAK
Kırklareli Atatürk Stadyumunda dün saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Serhat Tan yönetirken yardımcılıklarını ise Özgür Şahinoğlu ve Hakan Yoldaş yaptı. Temsilcimiz Çerkezköyspor ise karşılaşmaya Ersin, Oğuz, Atalay, Mesut Salmaz, Cihan, Gökhan Doğan, Bekir, Hakan, Emrah Çilingir, Fırat ve Zülküf kadrosu ile çıktı.
 
ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmaya iki ekipte üç puan parolası ile başlarken, ilk dakikalardan itibaren Çerkezköyspor rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz arzuladığı gole bir türlü kavuşamadı. Ataklarını rakip kalede sürdüren Çerkezköyspor karşılaşmanın 23.dakikasında geliştirdiği organize atakta arzuladığı golü buldu. Sol kanattan Atalay’ın ortasını iyi takip eden Zülküf düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
 
SANAYİSPOR BERABERLİK GOLÜNÜ ARADI
Golün ardından Çerkezköyspor daha etkili mücadele etmeye başladı. Kırklareli Sanayispor ise beraberlik için temsilcimiz kalesine yüklenmeye başladı. İlk yarının ortaları karşılıklı ataklarla geçildi.  Her iki ekipte oyun hakimiyetini rakibine kabul ettiremedi. 30'lu dakikalarda ise Kırklareli Sanayispor’un baskısı vardı. Kırklareli Sanayispor özellikle geliştirdiği organize ataklarda tehlikeli olmaya başladı. Çerkezköyspor ise ilk devrede ikinci golü bulup öne geçmek istedi. Ancak başarılı olamadı.
 
İLK DEVRE BERABERE SONUÇLANDI
Geliştirdiği ataklarla rakibini bunaltan Kırklareli Sanayispor ilk devrenin sonlarına doğru beraberlik golünü buldu. Çerkezköyspor’un savunma hatasını iyi değerlendiren Hasan Hüseyin Çilli düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru eşitledi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.
 
ZÜLKÜF TEKRAR ÖNE GEÇİRDİ
İkinci devre Çerkezköyspor rakibine göre daha etkili mücadele etti. Kırklareli Sanayispor ilk devrede oynadığı oyunu ikinci devre oynayamadı. Temsilcimiz ikinci devrenin ilk tehlikeli atağını Zülküf ile buldu ancak pozisyondan yararlanamadı. Gol için yüklenen Çerkezköyspor ataklarını sürdürdü. Karşılaşmanın 57.dakikasında organize gelişen Çerkezköyspor  atağında yapılan ortayı Zülküf iyi takip etti. Kaleciden önde topa dokunan Zülküf kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-1 yaptı.
 
ÇERKEZKÖYSPOR RAHATLADI
İlk devrenin son dakikalarında bulduğu golle ikinci devreye moralli giren Kırklareli Sanayispor ise oyun disiplininden tamamen koptu. Rakibinin oyundan düşmesi ile rahatlayan Çerkezköyspor 66.dakikada Fırat ile farkı üçe çıkardı. Arka arkaya gelen gollerle birlikte çok rahat bir futbol sergileyen Çerkezköyspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi.
 
İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ
Karşılaşmanın ikinci devresinde çok rahat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköyspor ardı kesilmeyen ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Fırat’ın şık golü ile farkı üçe çıkaran Çerkezköyspor kalan dakikaları kontrollü bir şekilde geçti. Gol için ataklarını devam ettirmeye çalışan Çerkezköyspor Kırklareli Sanayispor’a nefes aldırmadı. İleri çıkmakta zorlanan Kırklareli Sanayispor sık sık hata yaptı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Çerkezköyspor 75.dakikada Fırat ile bulduğu golle skoru 5-1 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköyspor elde ettiği farklı galibiyet ile bu sezon ilk deplasman galibiyetine imza atarak puanını 15’e yükseltti. Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Kırklareli Sanayispor ise 7 puanda kaldı.