Belediyeden Örnek Proje

Hayrabolu Belediye Başkanlığı tarafından geliştirilen ve Trakya Kalkınma Ajansı 2011 yılı Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek programı kapsamında desteklenen “Engelli Taksi” projesi hayata geçirildi.

GÜNDEM 6.02.2013 21:10:00 0
Belediyeden Örnek Proje
PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ
Belediye Başkanı Hasan İrtem Başkanlıkça geliştirilen “Engelli Taksi “ projesini uygulamaya başladıklarını belirterek ”İlçemizde yürümeyen sadece akülü ya da tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşlarımızın gündelik iş, eğitim ve sağlık ihtiyaçlarına kolaylıkla ulaşabilmeleri amacıyla Belediyemiz bünyesinde Engelli Taksi projemizi faaliyete geçirdik. Proje ile alınan panelvan aracımızı 3 adet tekerlekli sandalye kullanıcılarına uygun olarak dizayn ettirdik. Aynı zamanda aracımızda engelli vatandaşlarımızın bir refakatçisi de seyahat edebilmektedir. Hayrabolu’muza hayırlı olsun” dedi.
 
ÜCRETSİZ TAŞIYACAKLAR
İrtem, “Engelli Taksi” projesinin randevu ile çalışan bir sistem olduğunu, engelli vatandaşların kapıdan alınarak gidecekleri yere kadar ücretsiz olarak bırakıldığını aynı zamanda dönüş için de aynı işlemlerin uygulandığını belirtti.
 
Marmara Haber Merkezi