Hırsızlık şüphelisi cezaevine gönderildi

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da altı ayrı noktaya girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’

GÜNDEM 4.02.2013 20:08:00 0
Hırsızlık şüphelisi cezaevine gönderildi
POLİS HAREKETE GEÇTİ
Çerkezköy ve Kapaklı’da son günlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine hırsızlık şüphelilerini yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soyulan ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. 4 kişi oldukları belirlenen zanlıların 34 TE 2542 plakalı araç ile kaçtıklarını tespit eden polis ekipleri, aracın İstanbul’dan kiralandığını belirledi. Kamera kayıtlarında aracın Saray istikametine seyir halinde ilerlediğini belirleyen polis ekipleri Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti. Kısa süren kovalamaca ardından M.T. M.T, N.T ve Nejat T. polis ekipleri tarafından Saray girişinde kıskıvrak yakalandı.
 
1 KİŞİ TUTUKLANDI
Soyulan evlerde inceleme yapan polis ekipleri, şüphelilerin kısa sürede hırsızlık için girdikleri evlerdeki çelik kapıların göbek kilitlerini sökerek açtıkları belirlerken, şüphelilerin yakalandığı araçta yapılan aramada da hırsızlık malzemeleri ile birlikte tornavida ve eldiven ele geçirildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede Kapaklı’da beş, Çerkezköy ve Saray’da ise birer eve girilerek ziynet eşyalarının çalındığını belirledi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan 4 şahıs önceki gün öğlen saatlerinde Adliye’ye çıkarıldı. Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Nejat T. tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi’ne konulurken, M.T. M.T ve N.T ise serbest bırakıldı.
 
Marmara Haber Merkezi