Başkan Dalgıç'tan karne hediyesi

Tekirdağ Belediye başkanı Adem Dalgıç devletin desteğine kendi de destek vererek 2. Sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Aslan Adutalp'i mutlu etti.

GÜNDEM 3.02.2013 17:59:00 0
Başkan Dalgıç
KARNE HEDİYEM OLDU
Bedensel engelli olan Aslan Adutalp için devletin verdiği özellikli akülü araç kullanabilir raporu ile birlikte sosyal güvenlik il müdürlüğünün verdiği desteğe bir destek de Tekirdağ belediye Başkanı Adem Dalgıç'tan gelmesi sonucunda teneffüslerde arkadaşları ile bahçeye çıkamayan ve her an bir başkasının yardımı ile yaşantısını sürdüren küçük öğrenci Başkan Dalgıç'a 'şimdi bu benim karne hediyem oldu, teşekkür ederim' dedi.
 
EVİNDE ZİYARET ETTİ
Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı ve Kent Konseyleri Birlik Başkanı Levent Gündoğdu ve Tekirdağ Belediyesi Tekomer sorumlusu Murat Yıldız ile birlikte evinde ziyaret ettiği küçük öğrencinin karnesi inceleyip zayıf olmadığını gören Dalgıç Adutalp'i tebrik etti ve "Kardeşimiz Okuluna daha rahat gidip gelecek, aracını güle güle iyi günlerde kullansın" dedi. Başkan Dalgıç mesleği gereği de engellileri en iyi anlayanlardan biri olduğunu belirterek “Engellilere hep önem verdik. Trakya'daki ilk Engelliler Koordinasyon Merkezini kurduk. Medikal malzeme yardımlarının yanı sıra ücretsiz danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Engelli yakınlarına refakatçi kartı, engellilere yönelik eğitim çalışmaları yapıyoruz. 444 18 15 Numaralı telefonumuzu arayarak engelli hizmet aracını talep edenleri evlerinden alıp istedikleri yere götürüyoruz. Engellilerimizin hayatlarını en iyi şekilde devam ettirebilmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi