Basketbolcu Yavuzel, unutulmadı

Edirne’de uzun yıllar basketbola hem oyuncu hem de antrenör olarak emek vererek, 2010 yılında 28 yaşında iken hayatını kaybeden Mehmet Can Yavuzel mezarı başında, dualarla anıldı.

SPOR 3.02.2013 17:05:00 0
Basketbolcu Yavuzel, unutulmadı
Esentepe Spor Kulübü Basketbol antrenörü görevinde iken geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Mehmet Can Yavuzel ailesi ile birlikte Esentepespor Kulübü yöneticileri de mezarı başında Mehmet Can Yavuzel’i andı. 
 
DUALARLA ANDILAR
Esentepe Spor Kulübü Başkanı Hasan Şimşek antrenörleri olan Yavuzel’i unutmadıklarını ifade ederek, “Kulübümüzün yardımcı antrenörü çok değerli kardeşim Mehmet Can Yavuzel'in 3 yıldan beri aramızdan olmayışının üzüntüsünü aşıyoruz. Bugün sporcularımız ve Mehmet Can’ın kederli ailesiyle beraber, ona hayır dualarımızı ettik. Adına büyük erkek basketbol turnuvası yaptığımız Mehmet Can Yavuzel’i ölümsüzleştirmek, bize düşen en büyük görev oldu.  Hayatının baharında spor adına çok şey yapacak olan Yavuzel, böylelikle ismi ile spora hizmet etmektedir. O bizimle beraber, onu hasretle anıyoruz” diye konuştu. 
Spor camiası, Mehmet Can Yavuzel’in Buçuktepe’deki  mezarı başında çiçekler konarak, dualarla andı.