Trakya halkı cevabını sandıkta verecek

Kırklareli İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, gelecek yıl yapılması planlanan yerel seçimlere hazırlandıklarını söyleyen MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yar

GÜNDEM 1.02.2013 22:59:00 0
Trakya halkı cevabını sandıkta verecek
Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, önceki gün Kırklareli İl Teşkilatını ziyaret ederek, 2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
TAKDİR MİLLETİNDİR
Yerel seçimlerde Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'da iyi sonuçlar alacaklarını iddia eden MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Türk Milletinin geleceğini düşünenleri Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında birleşmeye davet etti. Yerel seçimlerde takdirin millette olacağını söyleyen Çetin, "Vatandaşımız gereken cevabı seçimlerde çok net verecektir" diye konuştu.
 
TRAKYA’DA İYİ NETİCELER ALACAĞIZ
Mahalli İdareler Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle yerel seçimlerin geçmişteki gibi yapılmadığını kaydeden MHP’li Şefkat Çetin, “Yerel seçimler, belediye seçimlerinin yapıldığı bölgedeki insanlarımızın sağlıklı ve güvenli bir hayat sürdürebilecekleri, çocuklarının geleceği ile ilgili program yapıp yapılamayacağı sorusunun cevabının arandığı seçimlere dönüştü. Bölgedeki vatandaşlardan aldığımız sıcak enerjiyle mahalli idareler seçimlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’da ve ilçelerinde de iyi neticeler alacağımıza olan inancımız tamdır” diye konuştu.
 
Marmara Haber Merkezi