Emniyetten, yaşlılara ve çocuklara ziyaret

Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş ve yardımcıları, eşleriyle birlikte erkek ve kız yetiştirme yurtları ile huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

GÜNDEM 1.02.2013 22:34:00 0
Emniyetten, yaşlılara ve çocuklara ziyaret
İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, eşi Nermin Aktaş; Emniyet Müdür Yardımcısı Rahmi Yılmaz, eşi Nilgün Yılmaz; Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Serbes, eşi Semiray Serbes; Emniyet Müdür Yardımcısı Tayfun Oktay ve eşi Nilgün Oktay, ilk olarak 49 çocuğun kaldığı erkek yetiştirme yurduna geldi.
 
AKTİVİTELERDE BİRLİKTE OLACAĞIZ
Bayramlar dışında da çocukları ziyaret ederek onlarla birlikte aktivitelerde bulunacaklarını ifade eden Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, "Kurum olarak ilimizde kalan çocuklarımızla yıl boyunca çeşitli aktivitelerle birlikte olacağız. Ziyaretler dışında çocuklar ile birlikte sosyal aktiviteler, geziler yapacağız. Onlar da bizlerin çocukları sayılır" dedi. Daha sonra Kırklareli Huzurevi ile Dr. Fuat Umay Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Emniyet Müdürü Aktaş ve beraberindekiler, burada çocuklarla ve yaşlılarla sohbet onlarla fotoğraf çektirdi.

Marmara Haber Merkezi