Zihinsel Engelliler Derneği’nden Milli Eğitim’e ziyaret

Keşan Zihinsel Engelliler Derneği Heyeti, Yeni müfredat değişikliği, yeni yapılanma ve talepleri ile ilgili görüşmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

GÜNDEM 31.01.2013 20:18:00 0
Zihinsel Engelliler Derneği’nden Milli Eğitim’e ziyaret
ÖNEMLİ BİR KAZANIM
İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel´e teşekkür ziyaretinde bulunan heyet, yeni müfredat değişikliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yeni yapılanma ile adı ve statüsü değişen Gazi Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Merkezi’nin, Keşan Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. ve 2. Kademe ve Keşan Özel Eğitim Uygulama İş Merkezi´ne dönüştürülmesi ve müfredatta yapılan olumlu değişikliklerden dolayı teşekkür eden heyet, yeni yapılanma ile hafif düzeyde zihinsel engellilere hitap eden kurumun artık, orta ve ağır derecedeki zihinsel engelli öğrencilere de hizmet verecek olmasının Keşan için önemli bir kazanım olduğu vurguladı.
 
BAĞIMSIZ OLMASI GEREKİYOR
Dernek yetkililer, bu kurumun bağımsız bir kurum olarak hizmet vermesinin, bağımsız bir binada bulunmasının yeni yapılanmada zaruri olduğu ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel de ziyaret dolayısıyla heyete teşekkür etti.
 
Marmara Haber Merkezi