Belediyeden tekerlekli sandalye yardımı

Şarköy Belediyesi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor. Önceki gün belediye tarafından Neşe Duman ve Şükran Öztürk’e tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

GÜNDEM 25.01.2013 21:59:00 0
Belediyeden tekerlekli sandalye yardımı
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
 
Belediye Başkanı Süleyman Altınok yaptığı açıklamada “Şarköy Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Belediyemize Tekerlekli Sandalye ihtiyacı olduğunu bildiren 2 engelli vatandaşımıza Tekerlekli sandalye hediye ettik. Bu vatandaşlarımız araçlarını güle güle kullansınlar” dedi.
 
YARDIMLAR DEVAM EDECEK
 
Bu tür yardımların devam edeceğini söyleyen Altınok, “Bilindiği üzere belediyemiz bundan önce 2012 yılı Eylül ayında ilçemizde faaliyet gösteren Özel Pınar Aynur Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrencilerimize 1 adet akülü araba, 4 adet tekerlekli sandalye ve 2 adet yürüme aletini hediye etmişti. Belediyemiz 2012 yılında toplam 2 adet akülü araba ve 10 adet tekerlekli sandalyeyi engelli vatandaşlarımıza hediye etti. İhtiyaç sahibi aileler belediyemize başvuruda bulundukları takdirde talepleri belediyemiz tarafından karşılanacak” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi