Bacağına sardığı elektronik sigaralarla yakalandı

Kapıkule ve Hamzabeyli sınır kapılarından Türkiye'ye sokulmak istenen 91 bin lira değerinde 943 adet elektronik sigara ve parçaları ele geçirildi. Kaçak elektronik sigaralarla ilgili Bulgar uyruklu 4 kişi gözaltÄ?

GÜNDEM 23.01.2013 19:25:00 0
Bacağına sardığı elektronik sigaralarla yakalandı
Kapıkule Sınır Kapısı'nı kullanarak Türkiye'ye giriş yapan Bulgar uyruklu S.I.I.'nın kullandığı, N.S.I., Y.A.A., ve F.I.I.'nın yolcu olarak bulunduğu Bulgar plakalı minibüs Gümrük Müdürlüğü personeli tarafından arandı. Yapılan kontrolde minibüs yolcularından Y.A.A. ve F.I.I.'nın üzerine gizlenmiş 49 bin 500 lira değerinde 350 adet elektronik sigara, 60 adet sıvı nikotin ve 60 adet elektronik sigara şarj cihazına ait kablo ele geçirildi.
 
AYAK BİLEĞİNE SARMIŞ
Yine Türkiye'ye yaya olarak giriş yapmak üzere Kapıkule gümrük sahasına gelenBulgaristan uyruklu G.S.Y. gümrük personelince arandı. G.S.Y.'nin yurda kaçak olarak sokmak istediği 21 bin 500 lira değerinde 170 adet elektronik sigara ve parçalarını ayak bileğine ve vücuduna sarılı şekilde bulundu.
 
OTOMOBİLDE 423 ADET ELEKTRONİK SİGARA BULUNDU
Türkiye'ye giriş yapmak için Hamzabeyli Sınır Kapısı'na gelen Bulgaristan uyruklu K.M.I.'nın kullandığı Bulgar plakalı otomobil ise şüphe üzerine arandı. Otomobilin bagajına gizlenmiş olarak 20 bin lira değerinde 423 adet elektronik sigara ve bu elektronik sigaralara ait aparatlar bulundu. Ele geçirilen elektronik sigara ve parçalarıyla ilgili olarak Bulgar uyruklu Y.A.A., F.I.I., G.S.Y. ve K.M.I. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Marmara Haber Merkezi