Hedef şaşmadı

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 05-10 Ocak 2013 tarihleri arasında Antalya’da düzenlediği Havalı Silahlar Müsabakası’nda Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tak

SPOR 20.01.2013 17:25:00 0
Hedef şaşmadı
Havalı Silahlar Müsabakası’nda Yıldız Bayanlar kategorisinde ise sporcularımızdan İrem Tepeli Türkiye dördüncülüğünü, bir diğer sporcu Beste Özkaya ise beşinciliği kazandı. Takım Tasniflerinde ise Yıldız Erkek Takımı birinciliği, Yıldız Bayan Takımı ise ikinciliği elde etti.
 
ARKAMIZDA OLDUKLARINI HİSSETTİRİYORLAR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Yıldız ve Şube Müdürleri Metin Delmecioğlu, H. Bekir Bardak, Ümmühan Bulut başarılı sporcuları makamında ağırlayarak başarılarından dolayı sporcuları ve Antrenör Özgür Lüleciler'i tebrik etti. Antrenör Özgür Lüleciler, “Yarışmada sporcularımız çok başarılı sonuçlar elde etti. Daha iyisi de olabilirdi. Çalışmak için çok fazla zamanımız olmuyor. Ancak hem sporcularımız hem de İl müdürümüz, şube müdürlerimiz bizlere destek oluyorlar. Arkamızda olduklarını hissettiriyorlar” dedi.
 
KIRKLARELİ'Nİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİLER
Verilen desteğin maneviyat olarak çok önemli olduğunu söyleyen Lüleciler, “Başarımızın ana sırrı budur. Önümüzdeki dönemlerde daha başarılı sonuçlar elde edebiliriz. Bu yapılan şampiyona sporcularımıza artı bir motivasyon kattı. Bizlere daha çok destek olunmasını bekliyoruz. Destek olunursa ve imkânlarımız da biraz daha artarsa daha çok şampiyonlar çıkartırız. Sporcularımız turnuvada Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil ettiler. Bunun bilincinde orada yarıştılar" dedi.
 
Haber Merkezi