bİr telefon kadar yakın

Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, Belediyenin hizmetlerinden olan cenaze işlemleriyle ilgili açıklama yaparak vatandaşların cenaze işlemleri için Belediye Zabıta Amirliğinden yardım istemelerinde çekin

GÜNDEM 16.01.2013 21:07:00 0
bİr telefon kadar yakın
 Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, Belediyenin hizmetlerinden olan cenaze işlemleriyle ilgili açıklama yaparak vatandaşların cenaze işlemleri için Belediye Zabıta Amirliğinden yardım istemelerinde çekinmemelerini söyledi.
 
MALZEMELER ÜCRETSİZ KARŞILANIYOR
 
Başka Çolpan; “Sultanköy Belediyesi olarak yurttaşlarımızın en zor günlerinde yanında olmak, acılarını paylaşmak belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için çalışıyoruz. Cenaze sahibinin başvurusu halinde Belediye Zabıta Amirliğimiz sizlerin tüm cenaze işlemlerinde hemen yanınızda olacaktır. Cenaze ihtiyaç kutusundaki tüm malzemelerin (Kefen, tahta, pamuk, gülsuyu, sabun, havlu, sünger, kına, çörekotu, bayanlar için yazma) yanı sıra pilav, helva, ayran Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak karşılanıyor. Ayrıca cenaze sahibinin yoksul olması durumunda belirli miktarda yemek hizmetimiz de mevcuttur. Cenaze işlemleri için bir telefonunuzda yanınızdayız” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi